PO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY UVODNI STRANA UVODNI STRANA HLAVNÍ STRANA HLAVNÍ STRANA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ VYSOČINA PRAHA STREDOČESKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ JIHOČESKÝ KRAJ PLZEŇSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ

ENCYKLOPEDIE FoS
Základní informace o FoS ČR
Adresář FoS
Partneři FoS
Folklorní festivaly FoS ČR
Folklorní soubory FoS ČR
Folklorní materiály
Folklorní projekty
Folklor a media
KALENDÁŘ FOLKLORU
Folklorní akce a lidové umění
Festivaly FoS ČR
ZAHRANIČNÍ AKTIVITY FoS
Zahraniční aktivity
Zahraniční festivaly
Výměny a nabídky
Kolečka a půlkolečka
AKTUALITY A ZPRÁVY
Aktuality, novinky, zprávy, ...
Poskytované dotace
Archiv článků
FOLKLOR A TRADICE
Časopis Folklor
Folklor a lidové tradice v ČR
Etnografické členění ČR
Lidové tradice a zvyky
Lidová řemesla
Kroje a lidové oblečení
SLUŽBY
Vyhledávací centrum
Pro registrované

Časopis FOLKLOR


DOPORUČUJEME
Zpíváme pro radost
 
 

TRAVEL profi [ Časopis ]

TRAVEL PROFI

Díky TRAVEL profi se budete moci postupně seznámit se všemi turistickými oblastmi a regiony České republiky. TRAVEL profi poskytuje nejzajímavější informace pro turisty i zájemce o poznání všech krajů České republiky, turistických informačních kanceláří v České republice i o možnosti ubytování v jednotlivých turistických oblastech!

TRAVEL profi je odborný zpravodaj určený pro odborníky v oblasti cestovního ruchu a souvisejících služeb v České republice. Odebirají jej majitelé cestovních kanceláří, hotelů a hotelových společností, obecní, městské a krajské úrady. Určen je i pro profesní sdružení, organizace a instituce - informační střediska, bankovní a pojišťovací ústavy, ministerstva apod. Zpravodaj TRAVEL profi vychází měsíčně v průměrném nákladu 4 000 kusů.

Základní koncepcí zpravodaje je práce s informacemi z jednotlivých regionu České republiky, jejich propagace a napomáhání rozvoje domácího a aktivního cestovního ruchu. V obecné poloze se TRAVEL profi věnuje i problémům cestovního ruchu a napomáhá při hledání způsobu jejich řešení.

Majitelem zpravodaje TRAVEL profi je česke soukromé vydavatelství, které v současné době disponuje rozsáhlým informačním kapitálem o vývoji situace v oblasti cestovniho ruchu v jednotlivých regionech Čech a Moravy.

Vydavatelstvi TRAVEL profi spolupracuje s řadou instituci a organizací, které jsou pro oblast cestovniho ruchu významné. Patří mezi ně příslušná ministerstva, vládní i nevládní organizace. Úzce také spolupracuje s BVV, a.s. - organizatorem největší výstavy turistických možností v regionech - REGIONTOUR. Partnerskou společností je i umělecká agentura PRAGO ART PRODUCT, která se zabývá organizací kulturních programů v regionech.

Pokud budete mit zájem o jakékoliv další informace, obraťte se na nás prosím písemnou formou.

KONTAKTNÍ ADRESA:

TRAVEL profi
Horčičkova 546
749 00 Praha 4
Česko (CZ)

UPŘESŇUJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Časopis
AKTUALIZACE: Ladislav Hollý (archívní záznam) org. 2, 25.10.2004 v 21:53 hodin

Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®
 
FOLKLORNÍ FESTIVALY
FOLKLORNÍ AKCE
TURISTIKA