PO RUSSKIPOLSKIFRANCAISDEUTSCHENGLISHČESKY UVODNI STRANA UVODNI STRANA HLAVNÍ STRANA HLAVNÍ STRANA MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ ZLÍNSKÝ KRAJ OLOMOUCKÝ KRAJ JIHOMORAVSKÝ KRAJ PARDUBICKÝ KRAJ KRÁLOVEHRADECKÝ KRAJ LIBERECKÝ KRAJ VYSOČINA PRAHA STREDOČESKÝ KRAJ ÚSTECKÝ KRAJ JIHOČESKÝ KRAJ PLZEŇSKÝ KRAJ KARLOVARSKÝ KRAJ



DOPORUČUJEME
Zpíváme pro radost
 
 

DELITEUS - svaz cestovního ruchu [ Туристическое агенство ]

DELITEUS - je zkratka čtyř okresů z překrásného severu České republiky - Děčínsko, Litoměřicko, Teplicko a Ústecko. Těžko byste hledali na relativně malé ploše tolik přírodních krás, historických památek, léčebných pramenů a mnoho dalších zajímavostí, tak jako v tomto regionu.


Vydejte se na aktivní dovolenou a odpočinek, který Vám nabízejí Labské pískovce, České středohoří, Krušné hory, Lužické hory, Národní park České Švýcarsko (Pravčická brána), Porta Bohemica - brána Čech, stará historická města. Mezi těmito nádhernými přírodními úkazy si razí cestu řeka Labe - spojnice života tohoto území.

Je zde pamatováno i na nadšence, kteří holdují pěší turistice, cykloturistice, horolezectví, lyžování a dalším druhům aktivního odpočinku. Pokud přijedete prožít krásné chvilky, stanete se našimi hosty. Rádi Vás uvítají pracovníci informačních středisek, kteří Vám poskytnou vyčerpávající informace.

Doufáme, že pobyt u nás na severu se pro Vás stane nezapomenutelným zážitkem

KONTAKTNÍ ADRESA:

Svaz cestovního ruchu DELITEUS
Ing. Jiří Poláček
Velká hradební 484/2
400 01 Ústí nad Labem
Czechia (CZ)
tel: (+420) 475 232 629
(+420) 602 258 328

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.deliteus.cz

AKTUALIZACE: uživatel č. 685 org. 2, 04.02.2005 v 09:14 hodin

Copyright 1998-2024 © www.infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule ®
 
FOLKLORNÍ FESTIVALY
FOLKLORNÍ AKCE
TURISTIKA